Groep

Arrangementen

Menu Suggesties

Al vanaf 12 personen is het mogelijk om van de onderstaande menu-suggesties gebruik te maken, zo bent u voordeliger uit. Vanaf 25 personen is het mogelijk om een arrangement te bespreken met eventuele entertainment wensen wat binnen uw budget past.

post-image

Of u nu een eenvoudige borrel aanbiedt aan een aantal gasten of u organiseert een arrangement diner voor 300 personen.

Of u nu graag een eenvoudige borrel aanbiedt aan een aantal gasten of u organiseert een arrangement diner voor 300 personen. Uw event ligt u nauw aan het hart en u wil dat alles perfect verloopt. Dat begrijpen we bij Opporto perfect!


Daarom zorgen wij steeds voor een persoonlijke aanpak met een glimlach. U vertelt ons van welk activiteit u droomt en samen maken we het waar. Elk arrangement wordt met evenveel liefde behandeld.


Naast appetizers en drankjes voor uw smaakpapillen, wilt het oog ook wat, nietwaar? Denk aan een live DJ, of catering in style? Of een beamer scherm met geluidsinstallatie voor uw presentatie?


In combinatie met onze fantastische venue verzorgen wij voor een unieke indruk en een avond om snel niet meer te vergeten.

hofbogen rotterdam

Opporto 'Hofbogen'

Over de vestiging in Rotterdam

Onder (het oude) Station Hofplein in Rotterdam beschikt het restaurant over een lounge en over een achterzaal welke ideaal is voor (zakelijke) bijeenkomsten en of diners.

Groep Aanvraag